آشنایی با محصولات خشک شده
میوه و سبزی خشک در فرآیندی به دست می آید که درصد بسیار زیادی از آب موجود در میوه گرفته می شود. این فرآیند باقی میوه ها را همچنان سالم نگه می دارد ،بنابراین قسمت باقی مانده از نظر مواد مغذی ارزش بالایی دارد و می تواند همچنان خوشمزه باشد.
بسیاری از متخصصان تغذیه بر این باورند که میوه های خشک شده ،تا زمانی که به صورت متعادل مورد استفاده قرار بگیرند انتخابی مغذی و مناسب به حساب می آیند. در واقع تحقیقات جدید نشان داده اند خوردن میوه های خشک با رژیمی سالم و کاهش چاقی در ارتباط است.
مزایای صنایع تبدیلی(خشک کردن)
1.افزایش طول عمر محصولات غذایی
2.کاهش هزینه انبار داری
3.افزایش صادرات و ارز آوری
4.کمک به صنعت کشاورزی
5.جلوگیری از ایجاد ضایعات کشاورزی
6.ایجاد ارزش افزوده برای محصولات مازاد
دستگاه خشک کن کانتینیوس
دستگاه خشک کن کانتینیوس برای خشک نمودن حجم انبوه مواد غذایی نظیر: میوه و سبزیجات، گیاهان دارویی و حتی گرانول های معدنی و شیمایی در مقیاس صنعتی استفاده می شود. خشک کن کانتینیوس یا خشک کن تونلی به دلیل گردش و سیرکولاسیون هوای مطلوب از کیفیت خشک کنندگی بالایی برخوردار است. میزان گردش هوا و مقدار دما قابل سنجش است. در این خشک کن از رطوبت گیر استفاده شده تا نهایت کیفیت در خشک کردن صورت پذیرد. بدنه دستگاه از پشم سنگ با دانسیته بالا برای عایق سازی و حداقل تبادل دمایی پوشیده شده است.
ویژگی های دستگاه خشک کن کانتینیوس
1. خشک کردن سریع و یکنواخت
2. توانایی خشک کردن چند تن مواد در هر نوبت